Rüyada yaşlı kadının elini öpmek

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine yorulur.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek gördüyseniz:

  • Yardımlar alabilirsiniz.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına inanılır.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, güzel günlerinin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek kurulu düzenin bozulacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın öpmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments