Rüyada yaşlı kadın eli öpmek

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, hayatının afiyette geçeceğine, onları okula göndereceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir planınızda veya düzenlemede ani aksilikler veya boşluklar oluşabilir.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı kadın öpmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments