Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek layık olduklarına sahip olacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, dirliğin bozulabileceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemenizde fayda var.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek hayatının güzelliklerle dolacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına inanılır.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadın öpmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments