Rüyada yaşlı kadın el öpmek

Rüyada yaşlı kadın el öpmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız veya sunduklarınız bazı kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini değiştirebilir.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına yorulur.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadın öpmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments