Rüyada yaşlı kadın öpmek

Rüyada yaşlı kadın öpmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, muradınıza ereceğinize, saygı değer bir konuma çıkacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kadın öpmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizin anlaşılmasını beklemek yerine, bizzat kendiniz dile getirin.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek kafa dinleyeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadın öpmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada yaşlı kadını öpmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments