Rüyada dağ seyretmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, fakirliğinin biteceğine, hem dua alacağına yorulur.
Rüyada dağları seyretmek gözünün de gönlünün de doyacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.
Rüyada dağ seyretmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalet eder.
Rüyada dağı seyretmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.
Rüyada stadyumda maç seyretmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.
Rüyada yüksek yerden manzara seyretmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalettir.
Rüyada insanları seyretmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına yorulur.
Rüyada futbol seyretmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.
Rüyada televizyon seyretmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına delalettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Havada asılı durur halde bir dağa bakıyordum. Yalçın dik bir dağdı seyrettiğim. Dağın ön tarafını ve arka tarafını görebiliyordum. Koyu renk kayalık bir dağdı. Dağın bir yüzü kuruydu diğer yüzünde çoğu yerde kar vardı. Ben dağı havada asılı halde seyrederken dağın karlı olan yüzünde kar olmayan yüzeyde karlar oluşmaya başladı sonra karlı tarafında boran boran kar yağmaya başladı diğer taraf yine kuruydu