Rüyada yaşlı bir kadını öpmek

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Belli konulara en az sizin kadar katılımda bulunabilecek kişilerle çalışmalısınız.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada yaşlı kadın öpmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadını öpmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, bekar ise evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, ele güne muhtaç olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, rahat bir dönem yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments