Rüyada yaşlı kadın elini öpmek

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı net olmak veya acil durum bildirerek hareket etmek istiyorsunuz.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine yorulur.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, hatalı yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek mutlu ve huzurlu olunacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek getirisinden daha fazla olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için allah’a yalvaracağına işaret eder.

Rüyada yaşlı kadın öpmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, allah’ın yolundan gideceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments