Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınızın yapılması gerekenlerin önüne geçmesine izin vermeyin.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek rüya sahibinin fakirleşeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı kadın öpmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments