Rüyada elinin kesilip kanadığını görmek

Rüyada elinin kesilip kanadığını görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, zenginlik kazanacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada elinin kesilip kanadığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda tatmin olmamış kişiler sizi tartışmalı ortamlara çekebilirler.

Rüyada elinin kesilip kanadığını görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize alamet etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalettir.

Rüyada elin kanadığını görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada başkasının elinin kanadığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elini kanadığını görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada birinin elinin kanadığını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına delalettir.

Rüyada ellerinin kanadığını görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına inanılır.

Rüyada elinin üstünün kesildiğini görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Rüyamda celiktellerle ugraslyordum ve elim kesildi kan akmaya basladl ama hic acl duymuyordum sadece elimdeki kana baklyordum