Rüyada elini kanadığını görmek

Rüyada elini kanadığını görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, birlikteliğe başlayacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elini kanadığını gördüyseniz:

  • Halen sizin isteğiniz dahilindeyken veya hazırlıksız yakalanmamak için işinizle ilgili genişleme planları yapmalısınız.

Rüyada birinin elinin kanadığını görmek önünü göremez olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini kanadığını görmek yokluğa düşeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalet eder.

Rüyada elin kanadığını görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinin kesilip kanadığını görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ellerinin kanadığını görmek başarı ve zenginlik getireceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elinin kanadığını görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, işlerin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada birinin kulağının kanadığını görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada tavuk kanat görmek kötü karakterli bir kadına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments