Rüyada birinin elinin kanadığını görmek

Rüyada birinin elinin kanadığını görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kız çocuğunun olacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, zor durumda bırakacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada birinin elinin kanadığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzla ilgili güzel fikirleriniz olabilir.

Rüyada elini kanadığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının elinin kanadığını görmek hayır getirecek işlere girileceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına işarettir.

Rüyada ellerinin kanadığını görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalettir.

Rüyada birinin elinin kanadığını görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada elinin kesilip kanadığını görmek sağlık problemleri içinde olacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elin kanadığını görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnunu kanadığını görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına yorulur.

Rüyada bir yerin kanadığını görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, işinde aranan biri haline geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments