Rüyada ellerinin kanadığını görmek

Rüyada ellerinin kanadığını görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, onları koruyup kollayacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada ellerinin kanadığını gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş veya projelerinizde iş bölümüne önem vermenizde fayda var.

Rüyada ellerinin kanadığını görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine işaret eder.

Rüyada elin kanadığını görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada elini kanadığını görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine inanılır.

Rüyada başkasının elinin kanadığını görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elinin kanadığını görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinin kesilip kanadığını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada diş kanadığını görmek hile ile mal elde edeceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments