Rüyada elinin üstünün kesildiğini görmek

Rüyada elinin üstünün kesildiğini görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, çok daha fazla adım atacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinin üstünün kesildiğini gördüyseniz:

  • Kontrollü kalabilmek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Rüyada elinin üstünün kesildiğini görmek âlim kişiler arasına gireceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ellerinin kesildiğini görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ellerinin kesildiğini görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının elinin kesildiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada elinin camla kesildiğini görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya yorulmaktadır.

Rüyada başkasının elinin kesildiğini görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına delalettir.

Rüyada el kesilmek emeğinden hayır göreceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments