Rüyada başkasının elinin kanadığını görmek

Rüyada başkasının elinin kanadığını görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının elinin kanadığını gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız yaratıcı değişiklikler büyüyen sorunların çözümüne yardım edebilir.

Rüyada birinin elinin kanadığını görmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerinin kanadığını görmek kalben çok rahat edileceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının elinin kanadığını görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına alamet eder.

Rüyada elini kanadığını görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada elinin kesilip kanadığını görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, başarılarının eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada elin kanadığını görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine alamet eder.

Rüyada başın kanadığını görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi burnunun kanadığını görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments