Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek malının, parasının ve makamının artacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını gördüyseniz:

  • Çabuk vazgeçmeyin.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada elinin kesilip kanadığını görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına yorulur.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, onlarla arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının parmağının kanadığını görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işarettir.

Rüyada yüzük parmağının kanadığını görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş parmağının kanadığını görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet eder.

Rüyada parmağın kanadığını görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments