Rüyada elin kanadığını görmek

Rüyada elin kanadığını görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, başarıların devamlı olacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına alamet eder.

Rüyada elin kanadığını gördüyseniz:

  • Biraz araştırma yapmanızda fayda var.

Rüyada başkasının elinin kanadığını görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin elinin kanadığını görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına delalet eder.

Rüyada ellerinin kanadığını görmek sıkıntıdan kurtulacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada elin kanadığını görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalet eder.

Rüyada elinin kesilip kanadığını görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet etmektedir.

Rüyada elini kanadığını görmek çaresiz durumlarda kalacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanat takıp uçtuğunu görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına rivayet eder.

Rüyada kanatlı insan görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments