Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eğlenceli günler geçireceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eline kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle kısa bir yol yapabilir veya seyahate çıkabilirsiniz.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek tartışmaların son bulacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelepçe takılmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine yorulur.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek kırgınlık yaşanacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine delalettir.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments