Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, musibetlerin yaşanacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işarettir.

Rüyada birine kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • Size verilen sözlerin tutulmaması yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada kelepçe takılmak başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına delalet eder.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, takdir edileceğine işarettir.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, durumun değişmesine yorulmaktadır.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına inanılır.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek insanlara yol göstereceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına delalettir.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments