Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, daha iyi anlaşır olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • Kafanızdaki değişiklikleri birden yapmanız sakıncalı olabilir.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelepçe takılmak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek geçmişi unutup geleceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işaret eder.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet eder.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek kötü duygularından arınacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sahiba

Elime polis tarafından kelepçe takıldı