Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • Sizi seven veya sizinle ilgilenen birisinin desteğini ya da yardımını alabilirsiniz.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek başarılı adımlar atılacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına işarettir.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek çok yoğun çalışacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işarettir.

Rüyada kelepçe takılmak aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments