Rüyada kelepçe takıldığını görmek

Rüyada kelepçe takıldığını görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, iyilik bulacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmekten vaz geçmelisiniz.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek atılıma geçeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelepçe takılmak huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ekonomik olarak kalkınacağına işarettir.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek sevaplarıyla allah’ın sevgisini kazanacağına, aile işlerinin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına delalettir.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, başarılı adımlar atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments