Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, anne babayla ters düşüleceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • Rahatlıkla başa çıkmanız mümkün olan şeyler size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına yorulur.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek hasret çekileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kelepçe takılmak rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına yorulur.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, yeni bir ortama gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments