Rüyada kelepçe takılmak

Rüyada kelepçe takılmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelepçe takılmak gördüyseniz:

  • Gerekli düzenleme, düzeltme veya değişiklikleri yapabilirseniz, ilerleme ya da genişleme sağlanabilecek büyük olaylarda önünüzü açabilecek davet, teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçe takılmak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, mutluluğundan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine işarettir.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek onların yaralarına merhem olacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek hayırlı kararlar alacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments