Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • Kibirli veya ukala bir imaj yaratmamaya çalışmak için ekstra gayret göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine delalettir.

Rüyada kelepçe takılmak kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, işinden çıkarılacağına işarettir.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işarettir.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına yorulur.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments