Rüyada çatıdan düşmek

Rüyada çatıdan düşmek dinamik olacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada çatıdan düşmek gördüyseniz:

  • Eski iş birlikleri veya ortaklıklar umulanı vermeyebilir.

Rüyada çatıdan düşmek keyfinin kaçacağına, canın derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatıya düşmek sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine işaret eder.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, zorluklarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük bir yenilgi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısından düşmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine tabir olunur.

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çatının yıkılması görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, anne duasının açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments