Rüyada çatının yıkılması görmek

Rüyada çatının yıkılması görmek keyiflerinin yerinde olacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, hoşluk içinde olacağına yorulur.

Rüyada çatının yıkılması gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılan birisi olacaksınız.

Rüyada ev çatısının yıkıldığını görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada evin çatısı yıkılmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkılan çatı görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatının yıkılması görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek azap çektiğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin çatısının yıkılmasını görmek evlatlarından memnun olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısının yıkılmasını görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments