Rüyada çatıdan aşağıya düşmek

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi içerikli ilişkilerde gelişmeler var.

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatıdan aşağıya inmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada çatıdan aşağı bakmak rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörden aşağı düşmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada tepeden aşağı düşmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına delalet eder.

Rüyada tepeden aşağıya düşmek iş kaybı yaşanacağına, heveslerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada şelaleden aşağı düşmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments