Rüyada evin çatısından düşmek

Rüyada evin çatısından düşmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada evin çatısından düşmek gördüyseniz:

  • Daha düşük bir profil çizmeli, düşüncelerinizi ne istediğinizden emin olana kadar kendinize saklamalısınız.

Rüyada evin çatısından düşmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak işlerin artacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada çatıdan düşmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada çatıya düşmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments