Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak yaşanan sorunların sona ereceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak rahat nedir öğreneceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmekten son anda kurtulmak ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak önemli kişi haline geleceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak kazancının epey düşeceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işarettir.

Rüyada ölmekten son anda kurtulmak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölümden son anda kurtulmak uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada otobüse son anda binmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments