Rüyada çatıya düşmek

Rüyada çatıya düşmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatıya düşmek gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri ilginç maceraları destekleyebilir.

Rüyada çatıya düşmek rahat bir döneme girileceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada çatıdan düşmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına tabir olunur.

Rüyada evin çatısından düşmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, bunun farkına varacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya rivayet eder.

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işarettir.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, çok başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada evin çatısının çöktüğünü görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments