Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek gördüyseniz:

  • Bilerek hareket etmenizde fayda var.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek kazancın çoğalacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet eder.

Rüyada çatıya düşmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye alamet eder.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına inanılır.

Rüyada evin çatısından düşmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalet eder.

Rüyada çatıdan düşmek hak yolundan ayrılacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, maddi olanaklarının artacağına işaret eder.

Rüyada yüksek çatıda olduğunu görmek evlerin ayrılacağına, tüm isteklerine kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments