Rüyada çatıdan düşmekten korkmak

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kötü yönde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirmenizi veya daha rahat hale getirmenizi sağlayacak yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak büyük bir sorun oluşacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatıya düşmek bir sıkıntıya girmeye, büyük başarıla kazanacağına işaret eder.

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan düşmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısından düşmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, geç de olsa huzura erileceğine inanılır.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, şansının açılacağına rivayet eder.

Rüyada suya düşmekten korkmak insanlarla karşı karşıya geleceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments