Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak gördüyseniz:

  • Sonuçlandırılması gereken konular olabilir.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak nefsine uyacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, güzel bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlara sanat öğreteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşer gibi olmak kendine döneceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments