Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • Kendinizden ödün vermenizi gerektiren davetleri kabul etmemenizde fayda var.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak kazancın helal şekilde artırılacağına, ruhani önderlik yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine delalettir.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments