Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak kısmetlerinin ve şansının artacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, arzuların yerine geleceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • İlerlemek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine inanılır.

Rüyada düşüyormuş gibi olmak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek mallarının ve parasının çoğalacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına rivayet eder.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments