Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, emeklerinin heba olacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak gördüyseniz:

  • Yerine getirilmeyen sözler veya sorumluluklar ya da üzerinde anlaşılamayan değişiklikler bir ilişkinize zarar verebilir.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak iyilik bulacağına, şifa edineceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet eder.

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak bir sebeple çok zarar göreceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına işarettir.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak sıkıntılı günler yaşayacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine işaret eder.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments