Rüyada bir yerden düşer gibi olmak

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına alamet eder.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • Bırakın olaylar kendi hızında gelişsin.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulur.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak uzun bir seyahate çıkılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yataktan düşüyor gibi olmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments