Rüyada düşer gibi olmak

Rüyada düşer gibi olmak dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, kazancını çoğaltacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmeye çalışmanın bir faydasını göremezsiniz.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize düşecek gibi olmak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada düşermiş gibi olmak sağlığının da bozulacağına, külfetinin ve yükünün artacağına işarettir.

Rüyada düşer gibi olmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yataktan düşüyor gibi olmak helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak çeşitli fırsatlar elde edeceğine, geniş bir ev satın alacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak rakipleri mağlup edeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments