Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak iyiliklerden yüz çevirmeye, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza sahip çıkmanız gerekiyor.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, gelirinin de artmayacağına delalettir.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, bereketin ve verimin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments