Rüyada düşer gibi olup uyanmak

Rüyada düşer gibi olup uyanmak maddi açıdan ferahlamaya, çok kötü olaylar yaşayacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmeler veya ters giden olaylar planlarınızda yapılması gereken ufak tefek rötuşları görmenizi sağlayabilir.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine inanılır.

Rüyada yüksekten düşerken uyanmak sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşerken uyanmak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşerek uyanmak yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına alamet eder.

Rüyada düşmeden uyanmak her koşulda allah yolundan yürüyeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada tam düşerken uyanmak mevki kaybına uğrayacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments