Rüyada beyaz sargı bezi görmek

Rüyada beyaz sargı bezi görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, borçların hafifleyeceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, tüm özlemini gidereceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz sargı bezi gördüyseniz:

  • Gelecekle ilişkili akımları takip etmeli, yeteneklerinizi buna göre şekillendirmelisiniz.

Rüyada beyaz sargı bezi görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada sargılı ayak görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada sargı görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafası sargılı görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada elini sargılı görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, kişinin fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elleri sargılı görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağı sargılı görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin elini sargılı görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, aradığı aşkı bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments