Rüyada kafası sargılı görmek

Rüyada kafası sargılı görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına yorulur.

Rüyada kafası sargılı gördüyseniz:

  • Hangi yollarla para kazanabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada kafası sargılı görmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada elini sargılı görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada kolunu sargılı görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına delalet eder.

Rüyada sargılı yüz görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına yorulur.

Rüyada kolu sargılı görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sargılı insan görmek ancak allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnunu sargılı görmek bir yandan cenaze olacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sargılı bacak görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, parasız kalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments