Rüyada sargı görmek

Rüyada sargı görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, kalabalıktan uzak olacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sargı gördüyseniz:

  • Daha sonra yaşayabileceğiniz büyük sorunların habercisi olabilir.

Rüyada burnunu sargılı görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada eli sargılı görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada sargılı kol görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada ayağının sargıda olduğunu görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sargılı insan görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağını sargılı görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada burnu sargılı görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sargılı bacak görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments