Rüyada ayağı sargılı görmek

Rüyada ayağı sargılı görmek kısmetinin artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı sargılı gördüyseniz:

  • Lehinize bazı gelişmeler sevindirici olabilir.

Rüyada ayağının sargıda olduğunu görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sargılı ayak görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağı sargılı görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işarettir.

Rüyada burnu sargılı görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin elini sargılı görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sargılı el görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine delalettir.

Rüyada sargı görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, hayatının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnunu sargılı görmek lüks içinde olacağına, hem çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments