Rüyada elini sargılı görmek

Rüyada elini sargılı görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada elini sargılı gördüyseniz:

  • Hemen vazgeçmemelisiniz.

Rüyada birinin elini sargılı görmek keyfinin ve neşesinin artacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini sargılı görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elleri sargılı görmek keyiflerinin yerinde olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine inanılır.

Rüyada sargılı el görmek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada eli sargılı görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada kolu sargıda görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada kolunun sargılı olduğunu görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sargılı insan görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments