Rüyada birinin elini sargılı görmek

Rüyada birinin elini sargılı görmek bol nimete kavuşacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına delalettir.

Rüyada birinin elini sargılı gördüyseniz:

  • Dostlarınız ile uyum içinde olacaksınız.

Rüyada sargılı el görmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet eder.

Rüyada eli sargılı görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada elini sargılı görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine inanılır.

Rüyada elleri sargılı görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elini sargılı görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sargılı bacak görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kolu sargılı görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada ayağının sargıda olduğunu görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, inancından ödün vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments