Rüyada sargılı ayak görmek

Rüyada sargılı ayak görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, dirliğin bozulabileceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, verimliliğinin de artacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sargılı ayak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırmanın ya da bazı olayları zorlamanın yarardan çok zararı olabilir.

Rüyada ayağı sargılı görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine alamet eder.

Rüyada ayağının sargıda olduğunu görmek işlerini tek başına yöneteceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına delalet eder.

Rüyada sargılı ayak görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada sargılı görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada birini sargılı görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına rivayet eder.

Rüyada sargılı yüz görmek zaman bulmakta zorlanacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sargılı insan görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eli sargılı görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments