Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler veya bildiğiniz şeyler hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olacak.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, hayatın temposunun yükseleceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, ele geçen kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bina çatısına çıkmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada binanın çatısında olmak hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini binanın çatısında görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın çatısına çıkmak kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments