Rüyada kendini binanın çatısında görmek

Rüyada kendini binanın çatısında görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, çok para kazanılacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada kendini binanın çatısında gördüyseniz:

  • Söylenenler veya yorumlar doğru olmayabilir ya da bazı ilişkilerinizde bazı şeyler yanlış olabilir.

Rüyada bir binanın çatısında olduğunu görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına işarettir.

Rüyada bina çatısına çıkmak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına yorulur.

Rüyada kendini binanın çatısında görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bina çatısı görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binanın çatısına çıkmak içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada binanın çatısını görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments